Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettine di patate e tacchino
1sa 30 dk
Maionese ai peperoni
15min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2sa
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25min
Purè di patate nature
55min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Purè di patate (TM6)
1sa
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 dk
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1h 15min
Tagliatelle al ragù
1hod. 10min