Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 31.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 78.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 Std.
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min
Cheesecake al Prosecco
5 Std.
Coppa cookies
3 godz. 30 min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Liquore alle caramelle al latte
192h
Cheesecake alle ciliegie
4 Std. 30 Min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Plumcake al mascarpone
2 Std.
Torta della nonna (TM6)
1h 30min