Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 33.1 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 245.8 mg
Alternatif tarifler
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1j
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Cochinita Pibil
4 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 menit
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3sa
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min