Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühstück
- 35 g Roggenkörner
- 35 g Leinsamen
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 225 g Wasser
Teig und Fertigstellung
-
300
g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben
veya 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben - 125 g Weizen-Vollkornmehl
- 70 g Roggenmehl Type 1150
- 1 TL Senfkörner
- 15 g frische Hefe
- 140 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 25 g Zuckerrübensirup
- 1 EL Essig
- 10 g Salz
- ½ EL Sesam
- ½ EL Mohn
- ½ EL Leinsamen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 219 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Amaranth-Brötchen
9h
Möhren-Müsli-Brot
2 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Dinkel-Bürli
11 Std.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.