Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di peperoni, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 320 g di pasta corta a piacere
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di Feta a pezzi
- 30 g di yogurt greco magro, non dolcificato
- 2 - 3 foglie di menta, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753.5 kJ / 419 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 65.9 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 675.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Pasta fredda alla norma
30 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Spaghetti alla checca
40 Min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 Std. 30 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Pesto di melanzane
10 Min