Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baklava crust
- 100 g unsalted butter, plus extra to grease
- ¼ cinnamon quill
- 40 g raw sugar
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g walnuts
- 10 sheets filo pastry, covered with a damp tea towel
Filling
- 500 g cream cheese, room temperature
- 80 g honey
- 2 eggs
- 100 g Greek yoghurt
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tsp orange blossom water
Syrup
- 50 g raw sugar
- 70 g honey
- ½ cinnamon quill
- 2 pieces lemon peel, no white pith
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g water
To serve
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped, to decorate
- edible flowers, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1747.4 kJ / 417.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 247.5 mg
Alternatif tarifler
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Dumpling wrappers
1h
Edna's lemon curd teacake
40min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 godz. 15 min
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Pistachio cream
15min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min