Cihazlar ve Aksesuarlar
古早醃菜心
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 15 dk
6 人份
Malzemeler
-
萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖40 克
-
米醋15 克
-
醬油15 克
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切圈½ 支
-
香油 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
724.3 mg
Protein
0.7 g
Kalori
153 kJ /
36.6 kcal
Yağ
0.2 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
8.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
切片刨絲神器
20 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
香料薯泥佐炸豬腹肉
Değerlendirme yok
水波蛋
Değerlendirme yok
和風涼拌小松菜
30 dk
日式叉燒
Değerlendirme yok
香魚甘露煮
15sa
滷味拼盤
1sa 30 dk
麻辣鴨血
1sa
奶油菠菜
Değerlendirme yok
泰式酸辣炒菇
20 dk
旋轉烤馬鈴薯塔
1sa
蒸蛋
30 dk
豆腐蒸蛋捲
Değerlendirme yok