Cihazlar ve Aksesuarlar
印尼蔬菜春卷
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
14 块
Malzemeler
-
包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块100 克
-
新鲜绿豆角 去梗50 克
-
红萝卜 ,去皮50 克
-
鸡胸肉100 克
-
蒜瓣2 个
-
植物油 额外准备于步骤11炸物用40 克
-
新鲜豆芽50 克
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
鸡精粉1 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
春卷皮14 片
-
植物油 油炸用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 块
Sodyum
626 mg
Protein
27 g
Kalori
1637 kJ /
391 kcal
Yağ
8 g
Lif
10 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
54 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM5)
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
花椰菜杂烩
35 dk
清炒鸡肉香菇乌冬面
20 dk
清炒四季豆
15 dk
比安卡比萨
45 dk
肉碎焖马铃薯
30 dk
蜜汁莴笋
1sa
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Değerlendirme yok
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Değerlendirme yok
印度芝士
4sa 5 dk
香辣马铃薯
40 dk
酸辣海带丝
25 dk
金银满屋
35 dk