Uyumlu sürümler
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1128.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plumcake patate e speck
2h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Bortellina
30 Min
Semifreddo alle noci
6h 30min
Torta ricotta e cocco
1 Std.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Ciambella salata speck e scamorza
50 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min