Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa
10 portioner

Malzemeler

Pavlovakrans
  • socker
    250 g
  • äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur
    200 g
  • vinäger
    1 tesked
  • äkta vaniljextrakt
    1 tesked
  • majsmjöl (stärkelse)
    10 g
Halloncoulis
  • hallon
    200 g
    200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperatur
  • socker
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Vispad grädde och montering
  • vispgrädde, 30–40 % fetthalt
    500 g
  • fikon (isteğe bağlı)
    2 - 4
  • granatäpple urkärnad
    1
  • färska myntablad
    2 kvistar

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalori 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Yağ 19.1 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 11.5 g
Karbonhidrat 45.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster