Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- beurre, pour le moule
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de jambon cuit, en dés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2056.2 kJ / 491.5 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 727.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1 Std. 15 Min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 Min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 Min
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30 Min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min