Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelado de ginja
- 230 g água
- 25 g glucose
- 210 g açúcar
- 500 g ginjas congeladas
- 10 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
Bolo de chocolate
- 250 g açúcar
- 250 g manteiga
- 4 ovos
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g cointreau
- 200 g farinha tipo 55
Merengue
- 100 g água
- 300 g açúcar
- 25 g glucose
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 2 - 4 gotas de sumo de limão
- ½ c. chá de cremor tártaro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2h 20min
Bolo cassata
40 min
Bucatini
1h
Bolo gelado
8h 30min
Bolo xadrez
1 godz. 40 min
Crepes com recheio de espargos
50min
Mince pie
10h
Alfajor
1h 20min
Bolo de Baptizado
2 godz. 30 min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo de chocolate e framboesa
4 godz. 20 min
Bolo de ananás
2óra