Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Farcitura
- 200 g di zucchero
- 3 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
Impasto
- 50 g di burro a pezzi
- 220 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 463.8 kJ / 110.9 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 34.9 mg
Alternatif tarifler
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Ciambellone al kefir e orzo
1h
La colomba perfetta
7 Std.
Fave dei Morti
55min
Pizza di Pasqua
3 Std.
Rosette alle mele
3 godz. 30 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Fiadoni
1h
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Pesche dolci
2 Std.