Uyumlu sürümler
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 74.8 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 100.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1u.
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 min
Salada de noodles vietnamita -TM6
Değerlendirme yok
Tempero de pimenta e limão
1h 30 min
Chipa
30min
Empadão do mar
1h 35min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45 min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2u.
Focaccia de alecrim sem glúten
1u. 20min
Tarte de hibisco e framboesa
2sa 35 dk
Tarte de framboesa
1h 10min
Brigadeiros de colher
2h 30min