Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de miel
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 80 g de harina integral de centeno
- 80 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de maíz
- 10 g de sal
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16u. 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan corsario doble
15 godz. 20 min
Pan de lino y patata
2h 45min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Panecillos artesanos
1h 30min