Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, oda sıcaklığında, yağlamak için
- 2 - 4 yk esmer şeker
- 700 g kırmızı erik, olgun ve sert, çekirdekleri çıkarılmış, dikey olarak ikiye bölünmüş, dik durabilmeleri için alt kısımları hafifçe kesilmiş (bk. Öneriler)
- 1 limon, sadece kabuğunun sarı kısmı ince rendelenmiş, suyu sıkılmış
- 80 g şeker, dilimlenmiş erikler için ekstra 1 yk şeker
- ½ vanilya çubuğu, sadece tanecikleri (bk. Öneriler) (isteğe bağlı)
- 2 yumurta
- 100 g tam yağlı süt
- 50 g krema %30-40 yağ oranlı
- 65 g un
- ¼ tk tuz
- 1 - 2 yk pudra şekeri, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1019 kJ / 244 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 132 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1h 20 min
Bearnez Sos
15min
Spagetti Carbonara
40 Min
Köy Ekmeği
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1h 30 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min