Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 86.6 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 800.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Passatelli in brodo di cappone
4sa 20 dk
Zuppa imperiale
1h
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Passatelli
45 min
Crescentine modenesi
11 Std.