Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 3 g di lievito di birra disidratato - 500 g di farina integrale di tipo manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2352.3 kJ / 562.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 113.1 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 1326.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pane contadino
19 godz.
Pane di segale
20h 30min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Impasto per pizza integrale
2hod.
Impasto base per pane
1hod.
Pane semplice
4 Std.