Bacalao

Bacalao

4.8 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50sa
4 porsjoner

Malzemeler

  • klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter
    400 g
  • oliven, svart
    100 g
  • hvitløksfedd
    6
  • rød chili, fersk uten frø
    1
  • olivenolje
    100 g
  • tomatpuré
    4 ss
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • poteter type mandel, i 1 cm skiver
    300 g
  • fennikel i 1 cm skiver, uten rot
    1
  • løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)
    2

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 porsjoner

Sodyum 29154.6 mg
Protein 273.8 g
Kalori 11608.4 kJ / 2774.5 kcal
Yağ 122.5 g
Lif 33.4 g
Doymuş Yağ 17.5 g
Karbonhidrat 145.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster