Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de ajo
40min
Pozole de mariscos
1h 15min
Huevos árabes
15min
Sopa de lima yucateca
40min
Sushi falso
30 Min
Delicia de fresa
1h 30min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Sopa de mariscos
40min
Mejillones con salsa de jitomate
45 Min
Salsa borracha
20min
Salsa verde cruda
5min
Bisque de langosta
45 Min