Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3731 kJ / 893 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 136 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Brioche de Jeanne
4sa 15 dk
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3sa
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 godz. 40 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Mélange pour salade ou dessert
10min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55 min
Pain au curry
1h 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min