Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3731 kJ / 893 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 136 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Tarte briochée aux abricots
3 godz. 10 min
Beignets de pommes spiralés
Değerlendirme yok
Tarte au sucre
4h
Baguette feuilletée
4h
Brioche Spirale
2 godz. 45 min
Ficelle de pain
4sa 5 dk
Briochettes parisiennes
4sa 5 dk
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 godz. 15 min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4h 15 phút
Brioche butchy à partager
3j 50 menit