Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 450 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 branches de romarin frais, effeuillées
- 150 g de lardons fumés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 5092 kJ / 1121 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 154 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bretzels allemands
2h 15min
Buns à la cannelle
5 godz.
Brioche tressée
14h 40min
Cruffins américains
3 godz. 50 min
Gressins au romarin
1h 40min
Empanadas au bœuf et aux poivrons
50min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Brioche aux pralines
8h 35min
Brioche Nanterre
4h 15 min.
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Brioche des rois
6 godz. 35 min