Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3273 kJ / 893 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
35 Min
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 Std. 30 Min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3 godz.
Craquelins bretons
1h 10min
Sauce cheddar
10 Min
Ketchup maison
1h 10min
Gressins au romarin
1h 40min
Gressins italiens
1h 55 min
Sauce madère
35 Min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Préfou au beurre aillé
3 godz.
Pains à burgers américains
3u. 15min