Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 70 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 500 g Schweinegeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 2 - 3 TL Gyrosgewürz (siehe Tipp)
- 200 g rote Paprika
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Schmand
- 2 EL Petersilienblätter, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 701 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Gyros-Auflauf
1 godz. 20 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 20 min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 godz.
Gyros-Eintopf
50 Min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1 godz. 40 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3hod.
Tex-Mex-Nudeln
30 Min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 Min