Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
veya ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tessinerli
1h 50min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
1.- August-Weggen
1h 10min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Linzer Torte
1h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11h
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10 min