Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig (Tag 1)
- 100 g Wasser, lauwarm
- 1 g frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)
- 100 g Halbweissmehl
Bürliteig und Backen (Tag 2)
- 100 g Roggenkörner
- 320 g Halbweissmehl, und etwas mehr zum Formen und Bestreuen
- 300 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Bestreichen
-
¼
Würfel frische Hefe (ca. 10 g)
veya ½ Päckchen Trockenhefe (ca. 3.5 g) - 1 EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knöpfli
50 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55 min
Russenzopf mit Cranberries
3 Std.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Dreikönigskuchen
2u. 15min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 godz. 15 min
Berner Rösti
40min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Aprikosenwähe
1 godz. 10 min
UrDinkel Brot
11 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Berner Zopf
1 godz. 45 min