Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Himbeer-Fruchteinlage (am Vortag zubereiten)
-
1
Päckchen Gelatine, gemahlen (9 g)
veya 6 Gelatineblätter - 6 EL Wasser, kalt
- 400 g Himbeeren
- 50 g Zucker
Biskuitböden (am Vortag zubereiten)
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
Topfencreme und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 580 g Schlagobers, gekühlt
- 60 - 80 g Feinkristallzucker
- 250 g Magertopfen
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 2 EL Staubzucker, gesiebt
- 60 - 80 g Himbeeren, für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oster-Eierlikörkuchen
11h
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Eisenbahner von Dr. Oetker
1h 30min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 godz. 30 min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20min
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15h
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3h 40min
Himbeer-Mousse-Torte
5 Std. 45 Min
Schneewittchentorte
5h
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h