Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbteig
- 210 g Weizenmehl, glatt
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Staubzucker
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Marzinpanmasse
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 30 g Staubzucker
- 5 Tropfen Rum-Aroma
- 1 Eiklar
- 15 g Butter, weich
Füllung
- 250 g Ribiselgelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 151 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Husarenkrapferl
1 godz.
Schokokipferl
1 godz. 30 min
Kokosbusserl
25h
Polo Nero
50 min
Kaffeekrapferl
2 Std.
Eisenbahner von Dr. Oetker
1 godz. 30 min
Eierlikörkekse von Dr. Oetker
1h 20min
Dotterbusserl
50 min
Linzerkipferl
1 godz. 10 min
Florentiner mit Mürbteig
1h 20min
Rumkugeln von Dr. Oetker
30 min
Rumschnitten
50 min