Żelka pomarańczowa do tortów

Żelka pomarańczowa do tortów

4.4 87 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 25 dk
16 porcji

Malzemeler

  • 700 g pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
  • 50 g cukru
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku
  • 3 łyżki wody
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 1 mg
Protein 0.8 g
Kalori 142.7 kJ / 34.1 kcal
Yağ 0 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 8.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...