Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 3 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 68.1 g
- Doymuş Yağ
- 17.4 g
- Lif
- 88.1 g
- Sodyum
- 2.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2 godz.
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 godz.
Plumcake colomba di Pasqua
2 godz.
Zeppole sarde
3 Std.
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1 godz. 40 min
Crostata crema e amarene
1 godz. 30 min
Crema al limone con mirtilli
1sa
Crostata di scorze di agrumi
2 godz.
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Torta pinguino
1 godz. 30 min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 godz. 30 min
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 godz. 30 min