Cihazlar ve Aksesuarlar
Warme aardappelen salade met de Peeler
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 porties
Malzemeler
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (isteğe bağlı) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (isteğe bağlı) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalori
775.2 kJ /
185.3 kcal
Yağ
5.1 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basis
8 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zoete aardappellasagne
1sa 20 dk
Haver horchata
Değerlendirme yok
Fatayer met kaas en munt
2sa
Bloementaartje met amandelcrème
1sa 10 dk
Paneer tikka pizza
Değerlendirme yok
Aardappelkoekjes
45 dk
300 g ui fruiten
Değerlendirme yok
Koffiedessert
15 dk
Gemarineerde paprika's
55 dk
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1sa 5 dk
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1sa 25 dk
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 dk