Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g amêndoa s/ pele
- 175 g água
- 350 g açúcar
- 3 tiras de casca de laranja
- 1 pau de canela
- 8 gemas de ovo
- 16 folhas de massa filo
- Óleo q.b. p/ pincelar
- 4 - 5 c. sopa de açúcar em pó p/ polvilhar
- 2 c. chá de canela em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 293.6 kJ / 70.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 37.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelado de caramelo salgado
14h
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 godz.
Colchão de noiva
1 godz. 10 min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1h 20min
Pavlova de pêssego
2 godz. 30 min
Ovos-moles de 8 gemas
45 min
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Pavlova de framboesa
5h 30min
Caramelo líquido
35 min