Cihazlar ve Aksesuarlar
Milföy Pastası
Hazırlık 1sa
Toplam 5sa
4 porsiyon
Malzemeler
Vanilyalı Krema
-
süt500 g
-
şeker100 g
-
un40 g
-
mısır nişastası10 g
-
yumurta sarısı (yaklaşık 5 yumurtanın sarısı)100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri1
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Milföy Hamuru
-
tereyağı parçalara bölünmüş (1-2 cm), dondurulmuş (bk. öneriler)200 g
-
un serpmek için ekstra un200 g
-
su soğuk (kullanmadan önce 10 dakika dondurucuda bekletilmiş)90 g
-
tuz2 tutam
Pişirme ve Birleştirme
-
pudra şekeri50 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
91.5 mg
Protein
13.7 g
Kalori
3236.3 kJ /
773.5 kcal
Yağ
48.5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
28.9 g
Karbonhidrat
72.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55sa
Chialı Tavuk Burger
1sa 10 dk
Tereyağlı Krema
10 dk
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 dk
Çikolatalı Parfe
2sa 25 dk
Patates ve Sebze Püresi
45 dk
Bircher Müsli
12sa 10 dk
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 dk
Medovik
3sa 30 dk
Çikolata Sosu (Şurup)
20 dk
Kıvrık Elmalı Kek
1sa 20 dk
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5sa 30 dk