Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanilyalı Krema
- 500 g süt
- 100 g şeker
- 40 g un
- 10 g mısır nişastası
- 100 g yumurta sarısı (yaklaşık 5 yumurtanın sarısı)
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri
- 1000 g su
- 1 yk sirke
Milföy Hamuru
- 200 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm), dondurulmuş (bk. öneriler)
- 200 g un, serpmek için ekstra un
- 90 g su soğuk (kullanmadan önce 10 dakika dondurucuda bekletilmiş)
- 2 tutam tuz
Pişirme ve Birleştirme
- 50 g pudra şekeri
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3236.3 kJ / 773.5 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 48.5 g
- Doymuş Yağ
- 28.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 91.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Fındıklı Lokum
27u. 5min
Pratik Aşure
2h 15 min.
Kakaolu Chia Puding
8h 10min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26h 50 min.
Ayva Tatlısı
3 Std.
Kabak Tatlısı
7h
Dondurulmuş Meyveli Sorbe
10min
Karamelize Elmalar
15min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26h 50 min.
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1h 15min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1h 30min