Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastefresh ginger, grated (isteğe bağlı) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (isteğe bağlı)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
979.6 mg
Protein
10.9 g
Kalori
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
36.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Greek Yogurt
11sa 40 dk
Spiralized Cucumber Acar
Değerlendirme yok
Fruit Ice Cream
5 dk
Plain Yogurt
14sa
Baklava Cheesecake
Değerlendirme yok
Stir Fried Potato Shreds
Değerlendirme yok
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8sa 5 dk
Pineapple Upside Down Cake
1sa 15 dk
Individual Pineapple Cheesecakes
3sa 50 dk
Mushroom Beef Balls
50 dk
Mini vegan fruit cakes
25sa 40 dk
Dairy-free pumpkin soup
30 dk