Uyumlu sürümler
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(isteğe bağlı)
veya 1 ½ tsp ginger paste, to taste (isteğe bağlı) - 15 g agave syrup (isteğe bağlı)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
veya edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 979.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanilla ice cream
12h
Falafel Waffle
40min
Rolled Frittata
55min
Pink Waffles with Fruit
30min
Fish Ceviche
3h 25min
Acai Nice Cream
10min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Orange curry dressing
10min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Horchata
5min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h