Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé
- le zeste d'un citron jaune
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace maison
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Briouats
35 Min
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Baklavas libanais
1h 5min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min