Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelar papas
- 1200 g de agua, para pelar
- 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (ver tip)
-
480
g de papa balmoral, (aprox. 5 cm de ancho)
veya 480 g de papa (aprox. 5 cm de ancho) -
480
g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
veya 480 g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
Puré de papas
-
150
g de caldo de verduras
veya 150 g de agua con 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo - 90 g de leche entera
- 60 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de ajo en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1284.1 kJ / 306.9 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 625.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de papas
50 menit
Puré de papas al estilo Argentino
50 menit
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 Min
Pastel de papa
1h 10 min
Puré de papa y poro
40 min
Stroganoff de res TM6
1j
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min