Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 700 g carne de porco cortada em cubos
- 6 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g vinho tinto
- 20 g massa de pimentão
- 30 g banha
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2106.3 kJ / 503.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 49.4 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 729.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissóis de polvo
1h 30min
Mexilhão thai
25 phút
Arroz de cabidela
50 min
Fritos aveludados de maçã
30min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1h 50 min
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Bolinhos de bacalhau
1h
Rissóis de camarão
1h 30min
Pataniscas de bacalhau
50 min
Pastéis de bacalhau
45 min
Pudim de laranja
5h