Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 60 g vinho branco
- 60 g banha
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 80 g manteiga
- 15 g polpa de tomate
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de porco s/ nervos cortada em pedaços pequenos
- 35 g ketchup
- 35 g natas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1472.2 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 418.1 mg
Alternatif tarifler
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Pastéis de massa tenra
3h
Empadas de camarão
50 min
Chamuças
1 godz. 30 min
Massa quebrada
5 Min
Pastéis de bacalhau
45 min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Empada de galinha
2h
Brioche de especiarias
3h
Empadas de frango e cogumelos
1 godz. 30 min
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Croquetes
3h