Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 250 g Milch
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 75 g Zucker
- 2 Eier
- ½ Würfel Hefe (20 g)
Vanillepudding
- 500 g Milch
- ½ Vanilleschote, nur das Mark (siehe Tipp)
- 3 Eier
- 100 g Zucker
- 50 g Speisestärke
Belag und Fertigstellung
- 140 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 75 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 15 g Wasser, kalt
- 600 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Spalten
- 20 g Zitronensaft
- 600 g Pflaumen, halbiert
- geschlagene Sahne zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2u. 50min
Osternest
2 godz.
Donauwellen
2 godz. 40 min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 godz. 10 min
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1 godz. 30 min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20 min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.