Kylling katsu i karrrisaus med ris

Kylling katsu i karrrisaus med ris

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 porsjoner

Malzemeler

Kylling katsu i karrisaus
  • vegetabilsk olje
    25 g
  • hvitløksfedd
    3
  • løk (ca. 1 løk), delt i biter (2 cm)
    120 g
  • gulrøtter delt i skiver (1 cm)
    200 g
  • karripulver
    1 ss
  • hvetemel
    125 g
  • vann
    500 g
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    2 ts
  • honning
    20 g
  • japansk soyasaus
    15 g
  • garam masala
    ½ ts
  • laurbærblad, tørket
    1
  • panko paneringsmel
    100 g
  • egg
    1
  • kyllingbrystfileter, med eller uten skinn
    2
Dampet ris
  • ris, kortkornet
    350 g
  • vann
    900 g
  • havsalt
    1 ts
  • vegetabilsk olje til steking

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 1465 mg
Protein 52.7 g
Kalori 5199.5 kJ / 1238 kcal
Yağ 62.7 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 10.3 g
Karbonhidrat 113.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster