Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00 forte (almeno W320)
Impasto
- 170 g di latte intero, freddo + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 425 g di farina tipo 00 forte (almeno W320) + q.b.
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 70 g di zucchero
- 3 g di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2 Std.
Zufoli
5 Std.
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Pizzette
3h 40min
Trecce dolci
4 Std.
Pizzette rosse
4 Std.
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Pane dolce per la colazione
1 godz. 30 min
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.