Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Scrambled Eggs
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
681.4 mg
Protein
22.5 g
Kalori
1898.5 kJ /
452 kcal
Yağ
40.6 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
20.9 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Rice
25 dk
Cooking White Rice
25 dk
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 dk
Slow Cooked Corn
40 dk
Peeler Mashed Potatoes
35 dk
Steamed Cubed Potatoes
40 dk
Steamed Baby Potatoes
30 dk
Browning Beef Strips
15 dk
Steamed Corn on the Cob
25 dk
Poached Eggs
25 dk
Steamed Corn on the Cob
25 dk
Boiled Egg Mode
20 dk