Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce
- 4 brins de romarin, frais, effeuillé
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 250 g d'eau
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 cube de bouillon de boeuf (pour 0,5 l de liquide)
- 1 ½ c. à café de sel
- 5 pincées de poivre, moulu
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, en tranches (5 mm)
- 500 g de carottes, pelées, en tranches (5mm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 saucisses à rôtir de porc (d’env. 120 g), piquées plusieurs fois sur les deux faces
La finition
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) express (pour sauce brune)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2268 kJ / 545 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papet vaudois
55 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto alle cinque P
30min
Poulet stroganov
50min
Macaronis du chalet
45min
Stroganoff
45min
Riz Casimir
45min
Gratin de cornettes
50min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Chili con cervelas
1 Std.