Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Haselnüsse
- ¼ TL Fleur de Sel
- 150 g Pflaumen, getrocknet, entsteint (Dörrpflaumen)
- 150 g Datteln, getrocknet, entsteint
- 150 g Feigen, getrocknet (Dörrfeigen) Stiele entfernt
- 300 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 200 g Roggenschrotmehl
- 300 g Dinkelmehl, hell
- 1 ¼ TL Salz
- 2 EL Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 16 Stück
- Kalori
- 13086 kJ / 3144 kcal
- Protein
- 156.8 g
- Karbonhidrat
- 247 g
- Yağ
- 167 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rüeblisalat
15 min
Rhabarberwähe
55 dk
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Aprikosenwähe
1 godz. 10 min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Luzerner Lebkuchen
55 dk
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Fruchtglace
5min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min