Kalvekjøtt med poteter

Kalvekjøtt med poteter

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 porsjoner

Malzemeler

  • høyrygg fra kalv delt i strimler (4 cm) (se tips)
    650 g
  • maismel
    20 g
  • soyasaus
    60 g
  • løk, gul (ca. 150 g), delt i to
    1
  • olivenolje
    30 g
  • kjøttbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i båter
    800 g
  • små sjampinjonger, ferske delt i tynne skiver (5 mm)
    400 g
  • tomatpuré
    20 g
  • rømme, alle typer (se tips)
    100 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • Worcestershire saus (isteğe bağlı)
    1 ts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 2748.8 mg
Protein 33.6 g
Kalori 2255 kJ / 536.8 kcal
Yağ 26.9 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 12.6 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster