Cihazlar ve Aksesuarlar
Terte med purre og skinke
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
8 porsjoner
Malzemeler
Deig
-
smør, usaltet pluss ekstra til smøring100 g
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing200 g
-
ricotta ost, fersk godt drenert (se tips)100 g
-
bakepulver1 ts
-
salt1 ts
-
hvetemel, fint til dryssing
Fyll
-
Gouda ost delt i biter (3 cm)200 g
-
purreløk delt i ringer (ca. 5 mm)350 g
-
vann400 g
-
kremfløte, 35 % fett150 g
-
egg4
-
skinke, hvilken som helst type delt i biter (2 cm), (se tips)100 g
-
malt svart pepper¼ ts
-
salt½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
1072.4 mg
Protein
18.7 g
Kalori
1792.5 kJ /
426.8 kcal
Yağ
29.9 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
17.9 g
Karbonhidrat
20.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Oktoberfest
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ciabattine
Değerlendirme yok
Vegetariske pølseruller
Değerlendirme yok
Australske Kjøttpaier
Değerlendirme yok
Havrekjeks
Değerlendirme yok
Kjøttpaier med rosmarin
Değerlendirme yok
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1sa 35 dk
Quinoamuffins med skinke og ost
1sa 30 dk
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Değerlendirme yok
Speltpizza med sikori og taleggio
Değerlendirme yok
Vannkringle
1sa
Potetlefse
1sa
Terte med bacon, purre og emmentaler
Değerlendirme yok