Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat

Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 40 dk
3 porsjoner

Malzemeler

  • løk delt i biter
    200 g
  • salt til krydring
  • dill, fersk
    20 g
  • persilleblader, ferske
    20 g
  • cider eddik
    40 g
  • grov sennep
    80 g
  • svinekoteletter (ca. 180 g hver), 1.5 cm tykkelse
    3
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann
    1300 g
  • sitronsaft, ferskpresset (fra en halv sitron)
    30 g
    1 strøken ts askorbinsyre
  • rømme, 10% fett
    40 g
  • svart pepper, nykvernet til krydring
  • sellerirot skrelt
    80 g
  • eple, grønt
    2
  • belgisk endive
    150 g
  • solsikkeolje
    1 ss

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 488 mg
Protein 37 g
Kalori 1857 kJ / 443 kcal
Yağ 19 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 25 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster