Sous-vide Svinekjaker i rødvinssaus

Sous-vide Svinekjaker i rødvinssaus

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 porsjoner

Malzemeler

  • olivenolje
    20 g
  • rødløk delt i båter
    200 g
  • gulrøtter delt i skiver (5 mm)
    150 g
  • stangselleri delt i skiver (5 mm)
    70 g
  • rødvin
    80 g
  • svinekjaker (ca. 150 g hver)
    4
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • rosmarin, fersk
    2 ts
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1300 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 89 mg
Protein 33 g
Kalori 2505 kJ / 598 kcal
Yağ 48 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster