Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g fındık turp
- 1 taze soğan, parçalar halinde (yaklaşık 4 cm)
- 2 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 3 - 4 sap dereotu yaprağı
- 500 g quark
- 100 g domates, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 20 g süt
- 2 - 3 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 140 kJ / 33 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acı Biberli Kek
2h
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50 min
Fermente Kırmızı Soğan
96h
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10 min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Glütensiz İçli Köfte
1h 30min