Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pankek hamuru
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 140 g lor peyniri, parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- 125 g süt
-
50
g tam buğday unu
veya 50 g çiğ karabuğday unu - 1 tk kabartma tozu
- 2 - 3 tutam tuz
Kale Lahanası ve Pankekleri Pişirme
-
100
g kale lahanası ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş
veya 100 g karalahana ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş - 300 g su
- tuz
- sıvı yağ, pişirmek için
- 50 g dilimlenmiş hindi jambon (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1201 kJ / 286 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş köfteler
30min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50min
Kakaolu Nohut Topları
20min
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45min
Krep
1 Std. 15 Min
Amerikan Usulü Pankek
35min