Cihazlar ve Aksesuarlar
Cotton soft Japanese cheesecake
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
-
butter to grease
-
cream cheese room temperature, cut into pieces250 g
-
vegetable oil80 g
-
caster sugar150 g
-
milk120 g
-
eggs separated, room temperature6
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
cornflour60 g
-
boiling water to bake
-
icing sugar to dust
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
175.7 mg
Protein
8.7 g
Kalori
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Yağ
26 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
10 g
Karbonhidrat
28.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Cinnamon buns
3sa 5 dk
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30sa
Choux pastry
1sa
Tangzhong Milk Bread
2sa 35 dk
Coconut matcha panna cotta
3sa 50 dk
Egg Tarts
50 dk
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1sa 40 dk
Japanese Cheese Tarts
1sa 55 dk
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2sa 25 dk
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1sa 5 dk
Super Soft Cinnamon Rolls
1sa 35 dk
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk